Karin Jonsson Nutrition
Karin Jonsson Nutrition

Kostrådgivning

Vi har alla olika relationer till mat. Samtidigt som mat kan vara en stor njutning kan det vara en stor stötesten i vår tillvaro. Vissa kämpar för att gå upp i vikt medan andra kämpar för att gå ner i vikt. De flesta som kommer till mig kämpar just med ett antal överflödiga kilon som får dem att känna sig missnöjda med sin tillvaro. Det kan handla om att känna sig klumpig och inte lika fin, att kläderna inte passar, att inte ha någon energi eller att ha en rädsla för att drabbas av olika sjukdomar. Här handlar det om att bli medveten om de största bovarna i dramat, att tänka i nya banor och att lära sig hantera sin relation till mat. Och att lära sig äta bra mat.

Maten är verkligen häftig, som med relativt enkla medel kan justeras för att förändra kroppen efter dina önskemål. Jag hjälper dig att gå ner i vikt, gå upp i vikt, optimera din prestationsförmåga i din träning eller i din vardag eller bara äta nyttigare.

Privatpersoner

Oftast har mina kunder börjat med en kostrådgivning följt av en uppföljning. Därefter har vi bestämt hur ofta vi ska ses, beroende på hur det gått. Vissa är nöjda efter ett enda tillfälle, medan andra önskar kontinuerlig uppföljning under flera månader. Kostrådgivning går även att få via mail om så önskas.

Kostrådgivning

I kostrådgivningen ingår målformulering, analys av nuvarande kostvanor, personligt anpassade kostråd och planering av en framtida handlingsplan. För bästa resultat rekommenderas en veckas kostdagbok inför vårt möte.

Personlig uppföljning

Efter en kostrådgivning brukar det räcka med en kortare träff. Svårigheter och resultat utifrån din handlingsplan följs upp och du får svar på frågor som dykt upp under din kostomställning.

Näringsberäkning

En detaljerad näringsberäkning sker i enlighet med din kropps- och aktivitetstyp efter att du noggrant vägt vad du ätit under en normal vecka. Efter näringsberäkningen får du reda på i detalj hur mycket energi, fett, kolhydrater, protein, vitaminer och mineraler din kost ger dig. Näringsberäkningen kombineras med fördel med en kostrådgivning (se ovan).


TILL TOPPEN AV SIDAN

Företag

Skäm bort de anställda i företaget med en kostrådgivning! Det är en värdefull investering för individens hälsa lika väl som för företagets produktivitet och lönsamhet.

Jag erbjuder:

Kostrådgivning för enskild anställd

Kostrådgivning i grupp


TILL TOPPEN AV SIDAN

Tips och recept

Det finns en massa smarta tips och goda recept för att göra ditt nyttiga liv lite enklare. Beroende på hur mycket tid jag får över mellan mina projekt ska jag samla lite favoriter i min blogg som du är varmt välkommen att kika in till!


TILL TOPPEN AV SIDAN